Artan Grubi: Opozita le t’i rij “gatitu” himnit të VMRO-së, se ata “SUN RIN ME NEVE”

68

lajmi interaktiv -foto dëshmi -LSDM+DUI мунден те јене башк о Груби Артан не митинг dhe те рини гадиту por edhe privat ..si dhe në qeveri ….problemi i juaj …njësoj është….vetëm dimensioni tjetër i .peshës…pra vetëm vendi ndryshon …ju mund rini me çdo kë …populli u thotë “SUN RIN ME NEVE”

едхе не џами башк едхе ју БДИ… едхе партнер коалициони ПДШ
foto e 2002

falimenderit Ali Ahmeti që na solle Artan Grubin (citat i Musa Xhaferit nga përgjimet e celularëve që i botoi El Çeko)

lajmi aktiv që qarkullon

https://www.aktuale.mk/grubi-opozita-le-ti-rij-gatitu-himnit-te-vmro-se-se-ata-sun-rin-me-neve/

Nuk ka gajle, e bëjmë punën edhe për ata, nuk ka gajle le të bëjnë prap koalicione me ata që nuk e njohin Ligjin për Përdorimin e Gjuhës Shqipe, le të bëjnë prap koalicione edhe me ata që nuk e njohin flamurin kombëtar, le të bëjnë prap koalicione me ata që nuk e njohin Marrëveshjen e Ohrit, le t’i qëndrojnë gatitu sa të dojnë himnit të VMRO-DPMNE-së se ata vërtetë “SUN RIN ME NEVE” të dashur vëllezër e motra sepse “PËRVEÇ SE KANË FOBI PREJ NALTËSISË, ATA VËRTETË SUN RIJNË ME NEVE.” Kështu ka thënë sonte gjatë tubimit të Bashkimit Demokratik për Integrim në komunën e Bogovinës, zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi, informon GAZETA.MK