Grubi nga Bogovina e pranon: Komunat tona duhet të udhëhiqen nga njerëz të aftë

35

Lajmi interaktiv

Sa do që ZVKPRMV Artan Grubi mundohet të arrijë fizikisht çdo kund sepse gjithë barra e dështimit do bjerrë mbi të për dështim të premtimit se nën udhëheqjen e tij do rrikthehen 156.000 votuesve të 2014 në BDI… ashtu ai thotë sepse është ZVKPRMV ARTAN GRUBI DHE PIKË ….

Edhe pse vërehet një lodhje deklaratash.edhe nga Grubi Artan dhe Ali Ahmeti ..kjo deklaratë për rrikthim të 156.000 votuesve në BDI duhet të qëndroje dhe është kafshatë që nuk kapërdihet ,sepse në çdo cikël zgjedhor ka rramje të elektoratit të BDI-së si duket Ali Ahmeti i ka thënë ta bëje realitet dhe ai kohëve të fundit është gjithkund … edhe atje ku mundet është dhe lëshon pra bie nga rrjeti e pranon në Bogovinë se nuk i kan nëpër komuna njerëz të aftë në udhëheqje …pra Komunat tona duhet të udhëhiqen nga njerëz të aftë …flet për tona( BDI) …kush e pranon edhe i falet …në Tetovë thuajnë të palarat e shtëpisë jashtë i nxjerrin vetë shtëpiakët …një barcoletë në Tetovë është hit dhe BDI-në mund ta rrikthejë magjistari me OOORRUP dhe popullata do thote e mahnitur MASHALLAH që nënkupton rramje menjëherë .

lajmi aktiv që qarkullon