Ambasada e SHBA-së në Maqedoni: Ashtu si në rastin e pasaportave, ne kemi punuar së bashku me Ministrinë e Brendshme

45

Ambasada Amerikane në Shkup konfirmoi se ajo punoi së bashku me Ministrinë e Brendshme (MPB) dhe ofroi mbështetje teknike për aksionin e djeshëm në të cilin policia kapi një kamion me marijuanë me vlerë prej 800.000 euro, i cili po kalonte nëpër Maqedoni.

Komandanti i stacionit policor të Prilepit, Kire Spirkoski, u arrestua në aksionin policor.Në këtë rast, ashtu si në rastin e pasaportave, ne kemi punuar së bashku me Ministrinë e Brendshme dhe kemi ofruar mbështetje teknike”, thonë nga Ambasada Amerikane në Maqedoni për Sakamdakazam.mk