Ziadin Sela: Punëdhënësi ynë është populli,jo Talat Xhaferi

97

Sela: Çdo njeri që ka lindur në vend duhet të jetë shtetas i tij

Lideri i Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela sot tha se nuk do të japë detaje nga bisedimet me kryeministrin dhe liderin e LSDM-së Zoran Zaev për ligjin për shtetësi dhe se ato do të publikohen me siguri në fillim të javës së ardhshme.

“Me këtë ligj kemi një qëllim së paku, minimalisht, të gjithë qytetarët të cilët jetojnë dhe kanë jetuar më shumë se 30 vjet në Maqedoni të mos mbesin pa shtetësi dhe njëherë e përgjithmonë ta zgjidhin këtë problem. Prandaj vazhdojmë të jemi në rrugë të mirë për të zgjidhur këtë problem dhe shpresoj që shumë shpejt në fillim të javës së ardhshme të dalim së bashku me qëndrimin tonë të fundit dhe përfundimtar, i cili do të jetë në dispozicion për publikun për të ditur se çfarë çështjet për të cilat po flasim janë dakorduar, gjithmonë të udhëhequr nga ideja se është e rëndësishme për të zgjidhur problemin, dhe jo për të thënë fjalë të mira dhe të mëdha”, tha Sela, i cili u kërkoi gazetarëve të mos kërkojnë detaje nga bisedimet.