Florian Tahiri /Çështja Çame pas ndërkombëtarizimit edhe në instancat më të larta të Departamentit Amerikan të Shtetit, të marrë zgjidhjen e shumëpritur

77

Me kreun e PDIU Shpëtim Idrizi në një takim shumë të përzemërt me përfaqësues të Komunitetit Çam në Durrës.Çështja Çame ka qenë kali jonë i betejës në gjithë këto vite angazhimi politik dhe tashmë gjasat janë që pas ndërkombëtarizimit edhe në instancat më të larta të Departamentit Amerikan të Shtetit, të marrë zgjidhjen e shumëpritur nga të gjithë ne. Me Aleancën për Ndryshim, fitorja e 25 prillit do të çelë dritën jeshile për vënien në zbatim të disa prej pikave kryesore të programit tonë elektoral dhe njëkohësisht për zhvillimin e Durrësit dhe transformimin e tij në një nga qendrat më të rëndësishme ekonomike, turistike dhe kulturore në Shqipëri, por edhe në rajon.Të votojmë për NDRYSHIMIN më 25 prill#votonr9 PD-AN#votonr10FlorianTAHIRI#nennjeflamur

May be an image of 3 people
May be an image of 1 person, standing and outdoors
May be an image of one or more people and people standing
May be an image of 1 person, standing, outdoors and text that says 'J-AN AN PARTIADREJTE'
May be an image of one or more people, people standing, people sitting and outdoors