Ziadin Sela për funksionarët e BDI-së: Nga burra janë shndërruar në dosje

49

Sa i përket asaj se përse VMRO dhe LSDM, parapëlqejnë BDI-në, Sela tha se në BDI janë bërë shumë të vegjël, nga bura janë shndërrua në dosje.

“Kjo është ajo që i mban dhe që i bën subjekt të parapëlqyeshëm për subjektet politike maqedonase. Por ata duhet ta dinë se nëse drejtësia nuk shtrihet tek të gjithë, ai shtet nuk ka perspektiv. Ne kemi ardhur në situatë të na japin leksione për korrupsion ministrat që janë të akuzuar për korrupsion”, tha Sela.