Ziadin Sela /Kush janë këto njerëz dhe fëlliqësira që e bëjnë banale debatin për përgjegjësinë dhe djegien për së gjalli të 14 qytetarëve pa marrë parasysh. (video- Debat-tv Shenja)

49