“Zhan Mitrev”, notë proteste Ministrisë së Shëndetësisë

51

Klinika private Zhan Mitrev i dërgoi notë proteste Ministrisë së shëndetësisë. Nga Klinika kërkojnë korrigjim dhe kërkim falje, pasi në statistikën e djeshme, ministria informoi për 14 pacientë të vdekur në këtë Klinikë gjatë muajit të kaluar. Nga Klinika Zhan Mitrev reagojnë sepse Ministria në deklaratën e saj nuk ka përmendur numrin e pacientëve të vdekur gjatë janarit në çdo klinikë tjetër një nga një, dhe këtë ata e shohin si prishje të imazhit të kësaj klinike. Nga Klinika Zhan Mitrev krahasuan se nga 328 pacientët e vdekur gjatë janarit, në klinikën e tyre vetëm 14 pacientë e kanë humbur betejën me Kovid -19, ose 4.9% e të vdekurve në muajin janar.