ZAEV LINGUISTI TANI U BË MATEMATICIENT:nga 7,700 të testuar, i bie që rezulton pra 10% të jenë 77 pozitiv aktivë !

47

Pasi zotëroi disa gjuhë botërore, Zoran Zaevi tani i është drejtuar matematikës. Kështu, duke i shpjeguar “Zingovizija” sa efektive janë vaksinat, ai vuri në dukje se nga 7,700 njerëzit aktual të procesuar, vetëm 10% ishin të vaksinuar, që i bie të ishte 77 persona.

Ndërsa 10 përqind e 7,700 janë 77 sipas Zaevit, jo 770, kjo ndoshta është e qartë vetëm për të, por me shifrat me siguri ai nuk del i gabuar kur bëhet fjalë për bizneset e tij.

Sigurisht, ju nuk mund ta kundërshtoni këtë edhe nëse jeni gazetar, sepse nuk është thënë nga askush, por personalisht nga Zaev. Pra, nga sot ne kemi një rregull të ri dhe ai është që kur llogaritni 10 përqind të diçkaje, është 100 herë më pak.Nikolla Panovski reagoi ndaj kësaj, i cili nuk pajtohet plotësisht me tezën sunduese të shëndetit (e cila si tezë ndoshta nuk mbështetet më nga ndonjë shkencëtar serioz) se të vaksinuarit janë më të mbrojtur se të infektuarit.