A e paralajmëroi Artan Grubi ??Zaevi u nderua me pllakatë mirrënjohëse nga përfaqësuesit e Shoqatës së Veteranëve të Luftës dhe Invalidëve të Luftës të vitit 2001.

60

Lajmi interaktiv

Në Gjakovë e përdorin më shumë se kudo tjetër shprehjen popullore VAKIA E ZOTIT .Duke i ditur rrënjët e prejardhjes së të parëve të Artan Grubit që në Shkup erdhën për të pritur Visikat ( vizat për një drejtim ) pra shpërnguljen për në Turqi ( në www.telegrami.mk ekskluzive foto e pamjes së visikave

,kjo shprehje shqiptarëve autokton po na del del për ditë .Po Liseci im dhe familja ime ishte aty edhe në kohën e katërstërgjyshit Ziber,kohë e Sulltanatit vitet 1780 edhe në kohën e stërgjyshit Adem kohë e perendimit të Sulltanatit viteve 1830,po ashtu edhe në kohën e gjyshit Shaban fundi i Sulltanatit dhe Luftrarve Ballkanike 1914-1918 ,edhe në kohën e Babait tim Qemalit që i përjetoi edhe Mbretrinë SKS 1918-dhe Mbretrinë Jugosllave fund viteve 1948 ,por edhe në kohën e Titos aty ishte Liseci nuk lëvizi nga Malsia e Sharrit vetëm u ndruan pushtuesit ,AUTOKTONICITET HE BABA ,por edhe Mesut Shabani ishte në 2001 me Radio Visarin në Luftën e 2001 ishte në Lisec te Komandant Xhaxhi (ENVER RUFATI-Kushëri) (Vakia e Zotit Artani e përsërit me prapavije vetëm që nuk tha kan luajtur STOJ – në Konflikt 2001 ) OK e drejtë tij të flet dhe të mendoje ama jo të OFENDOJE SHQIPTARËT të paktën ata që ishin pjesë e Luftës (LUFTA SI TERM PËRFSHINË LUFTËN E DY PALËVE QË I KISHTE KREJ ISHARETET NË MAQEDONI -ME TË RRËNË- ME VIKTIMA- ME TË KRISURA- ME TERRITORE -ME TË SHPËRNGULUR etj…etj ) dhe të thuash se po të ishte Zaevi 2001 nuk do kishte ndodhur si duket ai na përgaditi për shpërblimin e Zaevit që do të merte këtyre ditëve të të duket më butë tek Zaevistat Shqiptarë në BDI …shumë burri i mirë ky Zaevi (në Gjakovën e Artan Grubit thonë bëjni sutlijaç dhe merreni çojeni nështëpi

dhe sa herë del Artan Grubi trembem nga pasojat e fjalëvë që do jehojnë më vonë dhe ndodhin Latinët thonë Kasnecin( Lajmëtarin) nuk duhet vrarë.Sepse pasojat ja ku janë te falenderimi ku Artan Grubi thotë të drejtat e ish ushtarëve të UÇK -së janë zgjidhur nëpërmes institucioneve

https://telegrami.mk/artan-grubi-statusi-i-uck-se-u-zgjidh-nepermjet-institucioneve-video/

Pra Artan Grubi përherë na përgadit për këtë që të mos mdodhi tu mbetet HATRI ish pjesmarësve të UÇK-së ,se Zaevi ndryshe ua ka zgjidhur statusin në kohën kur ARTAN GRUBI është ZVKPRMV në QEVERINË ZAEV 2,

pra Artan Grubi ,Ali Ahmeti pajtohet me ty për 2001 sepse nuk kundërshtoi në fjalimin tënd në përvjetorin e 20 të MO dhe për mendimin për ZAEVIN ndajani edhe ju një pllaketë Zaevit apo ndoshta mbase prapavija është që në ndonjë tubim të përvjetoreve TY si ARTAN GRUBI, ALI AHMETI të të ndaje një PLLAKETË NGA SHOQATAT VETERANE TË UÇK -së për kontributin që ti ua dhe zgjidhjes së statusit të vetrenëve në institucione dhe tua mbyllish fallco llaçkën atyre që të akuzojnë se PSE NUK ISHE NË UÇK në vitin 2001,barem të paktën të thuash mua lideri i BDI-së më ka dhënë MIRRËNJOHJE :ALI AHMETI JEPJA PLLAKETËN ARTAN GRUBIT DHE BËNE BARAS ME ZAEVIN ,sepse TIGRAT IA DHANË ARTAN GRUBIT PLLAKETËN

Коалицијата АА/А: Која е мотивацијата на признанието на „Тигрите“ за Артан  Груби? | Сител Телевизија

ju ftoj ta lexoni tekstin për ndarjen Pllaketën e Zaevit nga veteranët edhe pse e kuptoj këtë si kundërpërgjigje ndaj VMRO-DPMNE-së por nuk e kam idenë se për çfarë kontriboi Zaevi mbase vitin 2001 ,a thua me ajvar i furnizoi veteranët pas vitit 2001 ?! Sa rahat ishim që Artan Grubi ësht në pushim të” merituar” sepse mbeti pa shumë përgjigje opinioni lidhur me harxhimet e FESTIMIT TË MO dhe arsytrimet,edhe pse ai të gjitha harxhimet i mbuloi nga Ministri të ndryshme jo nga e Ministria që e udhëheq (shemë e Brankit )

—-======================

lajmi aktiv që qarkullon