Xhemati i Xhamisë së Pashës në Tetovë / Kemi hy në 3 muajt e Ramazanit ,dikush për sevap me bager ta largoje shtyllën e betonit brenda lumit …

107

Tetova e vakive ,pasi u tërhoq hëzi i parë i lumit Shkumbi,a jemi ende në muajin e parë të dimrit do ishte mirë që ndonjë qytetar i ndërgjegjshëm dhe besimtar i devotshëm për sevap me bager ta largoje shtyllën e betonit brenda lumit ta ofroje prane bregut …Kemi hy në 3 muajt e Ramazanit thone Xhemati i Xhamisë së Pashës në Tetovë…kjo per te miren tone dhe ardhmerise …pasi pushtetaret nuk e pastrojne athere ta pastrojme vete …sepse lumi nuk e solli …pushtetaret u bene te verber nuk e pane kur dikush mes qytetit e solli …pra Zoti ju shperblefte nga horizontalja si pozite te terhiqet ne pozite vertikale deri buze bregut …pra duhet bageri jo te hyje brenda lumit por nga rruga …te veproje me …sajlla dhe duhet vullneti i mire …ja si duket sot

para 10 ditesh dukej keshtu si pengese