VMRO-DPMNE: Qeveria përdoret si zyrë partie, takime partie në llogarinë e shtetit

123

Një skandal i vërtetë ndodhi dje në qeveri, Zoran Zaevi zhvilloi një takim partie me udhëheqësit e koalicionit të tij “Ne mundemi” të paguar në kurriz të shtetit.

Për më tepër, ai vuri burimet shtetërore të disponueshme për nevojat e partive duke mbajtur një takim me udhëheqësit e partive në koalicionin e tij. Vetë drejtuesit e partive njoftuan për ngjarjen përmes profileve të tyre në FB se bëhet fjalë për koalicionin “Ne mundemi”, dhe objekti është qeveria që u përket të gjithë qytetarëve.

Që do të thotë se Zaev organizoi një takim partie në kurriz të shtetit në kohën e heshtjes zgjedhore.

Prandaj, nuk ka asnjë kryeministër tjetër në Evropë ku partia identifikohet me shtetin.

Zaev e ktheu Qeverinë në një çerdhe partie. A ka një grumbull koronesh në LSDM, kështu që tani po e transferon atë në mjediset qeveritare? Ku tjetër mund të mbahen takimet e partive me shpenzimet e qeverisë? Dhe Qeveria duhet të përgjigjet sa kushtoi kjo parti e partisë për qytetarët? Publiku u informua për ngjarjen përmes postës elektronike të qeverisë, e cila tregon arratisjen e Monarkut Zaev. – thuhet në njoftimin e VMRO-DPMNE