VMRO-DPMNE / Këshilli Shkencor-Shëndetësor Amerikan theksoi: Zaevi dhe Filipçe janë një burim i lajmeve të rreme

58

Këshilli konfirmoi se Maqedonia është ndër vendet që ofrojnë të dhëna të pasakta ose të trilluara në lidhje me statistikat në lidhje me virusin corona.

Maqedonia, sipas “miqve” të Zaevit, Sekerinska, Filipce është në shoqërinë e Bjellorusisë, Taxhikistanit, Egjiptit, Shqipërisë, Maqedonisë, Bangladeshit, Ukrainës, Sirisë, SHBA, Indisë, Iranit, etj.

VMRO-DPMNE paralajmëroi se qeveria është një burim i lajmeve të rreme në kontekstin e statistikave mbi virusin corona vitin e kaluar, menjëherë pas shfaqjes së KOVID-19 në vend.

Ndërkohë, jo vetëm për sa i përket statistikave, qeveria ka vazhduar me lajme të rreme në lidhje me mjetin kryesor në luftën kundër kurorës, vaksinën.

Vaksinat do të jenë në dispozicion në janar, në një javë, në dy javë, shkurt, mars.

Lajmi i fundit është se të hënën Filipce do të nënshkruajë një kontratë për vaksinat kineze, por a është i frikësuar tani, kështu që ai tha se nuk dëshiron të llogarisë në terma?!

Duhet të ketë përgjegjësi për të gjitha këto gënjeshtra, të cilat rrezikojnë shëndetin e qytetarëve!

Qendra e Komunikimit e VMRO-DPMNE-së

https://kanal5.com.mk/vmro-dpmne-amerikanskiot-nauchno-zdravstven-sovet-posochi-zaev-i-filipche-se-izvor-na-lazhni-vesti/a459908