VMRO-DPMNE: Deputetët me Kovid të kthehen në izolim, ne do të paraqesim padi penale

56

Nëse pacientët Kovid-19 kthehen në izolim menjëherë, VMRO-DPMNE do të paraqesë një ankesë penale, qorton partinë e opozitës dhe paralajmëron se votimi është i paligjshëm.

“Duhet të ketë përgjegjësi për të gjithë ata që nuk arritën të hyjnë në kuvend dhe të rrezikojnë shëndetin e të gjithëve, ndaj Talat Xhaferi, i cili lejoi votën e tyre, edhe pse ata kanë një vendim për izolim dhe nuk duhet të largohen nga shtëpia, dhe për të vizituar vendin e punës “thuhet në reagimin e VMRO-DPMNE.

Sipas partisë, Talat Xhaferi dhe LSDM sot treguan se ligjet nuk kanë asgjë për ta, dhe se ata i shkelin ato në çdo hap.

“Nëse kjo ndodh, shteti do t’i kthejë menjëherë paratë në të gjitha ndëshkimet për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, për të gjithë ata që shkelën shtetrrethimin dhe për të gjithë ata që shpenzuan kursime dhe ngritën kredi për t’u trajtuar përmes spitaleve të Kovid. LSDM është përhapësi më i madh i ngjitjes dhe kancerit në vend, “akuzoi partia.

https://info.mk/makedonija/%D0%B2%D0%BC%D1%80%D0%BE-%D0%B4%D0%BF%D0%BC%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BE%D0%B4-%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B4/