VMRO-DPMNE: Çfarë lloj drejtësie do të ndajë Pavlina Cërvenkovska, po ajo a ishte shefe e kabinetit të Buçkovskit?!

103

Nga shefi i stafit të Buçkovskit te një distributor i drejtësisë, nuk funksionon. Pavlina Crvenkovska nga një zyrtare partie e LSDM-së u bë presidente e Këshillit Gjyqësor, reagon partia më e madhe e opozitës VMRO-DPMNE.”Pavarësia e gjyqësorit është një detyrim. Një person i partisë nuk mund të vendosë për punën e gjyqtarëve. Cilat do të jenë vendimet e Crvenkovskës si partiake apo të pavarura?! Me Crvenkovska në krye të Këshillit Gjyqësor, ne do të shohim se si Prokurori Publik dhe gjyqësori punojnë nën diktimin e Zaev dhe si nuk ka asnjë procedurë kundër tij. “Ne do të shohim se si nuk ka zgjidhje për Mafia 1 dhe 2, për Chic Jelak, për Eurostandard, për të gjitha skandalet dhe punët, të cilat as nuk janë mirëpritur”, thuhet në reagimin e VMRO-DPMNE