VMRO-DPMNE / 160.000 punëtorë kanë ngelur papunë vetëm këtë muaj

205

Nga OBRM-PDUKM përmes një kumtese theksojnë se 160.000 punëtorë këtë muaj kanë ngelë papunë.

“Ndërsa Kreshnik Bekteshi mbledh pikat politike, 15.000 punëtorë vetëm në sektorët e turizmit dhe hotelerisë janë pushuar.

Mançevski po bën fushatë, ndërsa administratorët nuk e dinë nëse qeveria do t’u paguajë atyre pagë muajin tjetër, apo jo, sepse Zaev mund të mendojë për gjithçka.

Në vend që të zgjidhim krizën në të cilën gjendemi për shkak të paaftësisë së tyre, zyrtarët e LSDM-së janë vënë në rolin e zëdhënësve për mbledhjen e pikave të vogla politike”, akuzojnë nga VMRO-DPMNE .kanal5