VIDEO/ Talat Xhaferi: Edhe përkundër situatës me koronavirusin, duhet të mendohemi për organizimin e zgjedhjeve më 12 Prill!

246

Ish kryetari i Parlamentit dhe bartësi për deputetë i BDI-së në zonën e 5 zgjedhore, Talat Xhaferi, në një intervistë për emisionin e TV24 mes tjerash ka deklaruar se edhe përkundër situatës me koronavirusin, duhet të mendohemi për organizimin e zgjedhjeve më 12 Prill