(video) Mickoski -VMRO-DPMNE/ Qeveria nuk mund t’i trajtojë gjykatësit si qytetarë të klasit të parë

46

Qeveria nuk mund t’i trajtojë gjyqtarët si qytetarë të klasit të parë dhe të rrisë pagat e tyre në zero për qind sukses në luftën kundër krimit, në të njëjtën kohë kur policia gjyqësore është në minimum, me armë që nuk funksionojnë dhe uniforma të grisura, dhe mjekë të cilët secili është në linjat e para të betejës kundër pandemisë, ata nuk mund të marrin pagën e rritur që u ishte premtuar për muaj – tha udhëheqësi i VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski në profilin e tij në Facebook.