Video Intervistë TV Klan nga Tirana me artisten Kaltrina Hoti( minuta 18-)

46

Ekipi i TV Klan nga Tirana programi argëtues “Jo vetëm modë” gjatë këtyre ditëve qëndroi në Plavë e Guci. Duke shpaluar edhe dromca jete për piktoren dhe poeten Kaltrina Hoti si dhe kthimin e saj në vendlindje në Hot të Plavës në Mal të Zi dhe hapjen e Galerisë familjare …e vlen ..shikim të këndshëm