(Video) HRT -Skandal në Kroaci, 60 studente akuzojnë profesorët për ngacmime seksuale

56

Për shkak të skandaleve që kishin të bënin me ngacmimet seksuale dhe dhunën në akademitë dhe fakultetet e Zagrebit, si dhe çështjen e menaxhimit të Fakultetit Filozofik, Ministria e Shkencës dhe Arsimit kërkoi një takim urgjent të Këshillit të Universitetit të ngarkuar me mbikëqyrjen e Universitetit. Në të njëjtën kohë, vala e ankesave të studentëve kundër profesorëve vazhdon …linku per video

https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/vise-od-60-prijava-za-seksualno-uznemiravanje-na-fakultetima-fuchs-trazi-hitno-izvjesce-522715