Video e turpshme e Peshkopit Petar, feja kuazi-patriotike përsëri lidhje e ndyrë e Mickoskit…

142

Peshkopi Petar, lidhja që bashkon njerëzit e Karakaçanovit nga Manastiri (“Qendra Kulturore Ivan Mihajlov”) dhe Mickovskin: “Kush dëshiron, le të na telefonojë”, thuhet në njoftim me përzierjen e videos të shpërndarë në faqen e Facebook Seir.

https://frontline.mk/2021/07/20/pladneven-pregled-sramno-video-na-vladikata-petar-kvazi-patriotskata-religi-ata-povtorno-valkana-alka-na-mickoski-vmro-dpmne-lazhe-i-graba-od-gra-anite-penziite-da-se-isplatat-do-30-ti-mesecov/