(Video) Arsovski: Kovid -Masat e prezantuara nga Zoran Zaev dhe Venko Filipçe janë fashizëm klasik

61

Masat e paraqitura nga Zoran Zaev dhe Venko Filipçe janë fashizëm klasik. Askush nuk duhet të kufizojë të drejtën e askujt për të lëvizur dhe jetuar, vetëm sepse kështu menduan Zoran Zaev dhe Venko Filipçe, thotë zëdhënësi i VMRO-DPMNE-së Dimce Arsovski.

Një qeveri fashiste që po shkon drejt fundit të saj. “Nga dita e parë e shfaqjes së koronavirusit në Republikën e Maqedonisë e deri më sot, çdo masë e vetme e prezantuar nga Qeveria ka dështuar dhe joefektive, dhe është parë në veprim dhe për këtë kemi 5,500 vdekje nga koronavirusi, dhe sistemi ekonomik i shkatërruar. “tha një zëdhënës i partisë opozitare.

Sipas tij, sistemi me këtë Qeveri nuk ka funksionuar për një kohë të gjatë.

“Të gjithë, por çdo qytetar në Republikën e Maqedonisë ka të drejtë të zgjedhë dhe atë të drejtë zgjedhjeje nuk mund dhe jo vetëm që nuk mund, as Zoran Zaev as Venko Filipçe nuk duhet t’ia heqin atë,” tha Arsovski.

Ai u bëri thirrje qytetarëve që të vaksinohen dhe të mbrohen, por u bëri thirrje Qeverisë dhe Venko Filipçes.

“Si mjek i ndërgjegjshëm, nëse është mjek i ndërgjegjshëm, si Zoran Zaev nëse është kryeministër i ndërgjegjshëm dhe nuk është, të mos diskriminojë qytetarët, të mos diskriminojë ata që kanë antitrupa të mjaftueshëm dhe nuk janë të vaksinuar ose ata që nuk janë të vaksinuar ”, tha zëdhënësi i VMRO-DPMNE-së.