Dr Nikola Panovski /Masat që ndërmer Qeveria “Nuk ka asnjë lidhje me mjekësinë ose epidemiologjinë.”

62

Masat e reja nuk kanë të bëjnë me mjekësinë apo epidemiologjinë, thotë mikrobiologu Dr. Nikola Panovski.

Ai thotë se nuk ka logjikë mjekësore në masat kufizuese për qytetarët që nuk janë të vaksinuar.

Sipas profesorit, nuk ka nevojë që dikush të vaksinohet me forcë sepse mijëra kovidianë kanë një sasi të madhe antitrupash, në shumë raste edhe më të larta se ato të vaksinuara

Nuk ka lidhje me mjekësinë apo epidemiologjinë. Nga ana tjetër, ju mund të vaksinoheni të hënën dhe të uleni në një kafene për 15 minuta. Dhe imunitetin do ta merrni në Nëntor ose Dhjetor, tha Panovski për BIRN.

Ai shtoi se vetë organizimi i vaksinimit është i keq, sepse dikush që ka pritur katër orë në pikat e kontrollit mund të heqë dorë dhe të mos vijë më kurrë. Panovski beson se as “Boris Trajkovski” nuk duhet të ishte burgosur për vaksinim.

Ai përsëriti pikëpamjen se duke marrë Covid-19 duhet të marrë vetëm një dozë.

https://vecer.mk/makedonija/merkata-nema-vrska/