Artan Grubi kështu thoshte në 22 janar 2021 prap i njëjti muhabet sot 10.08.2021 : S’ka asnjë arsye që regjistrimi të shtyhe sërish (Video)-krahasime ?!

74

Lajmi interaktiv

E paparë BDI sipas deklaratave të Artan Grubit -I vërteti – BDI ME SHENJA para shkatrimit total si parti politike…vlon në degë e nëndegë të BDI-së gjithëandej ndaj Artan Grubit Nuk ka kapacitet intelektual thonë ,të shara gjithëandej për BDI-në shkatëruese nuk do kaloje as si PDSH edhe më keq …Artan Grubi ia dole …këshilltarët veç duken në horizont duke i fërkuar duart …BDI reflekto janë mijëra shkrime në rrjete sociale …po ai atë dinte ishte në shoqatë jo qeveriarte Zgjohu ,po pra edhe BDI -në e ka shëndruar në shoqatë jo qeveritare …çuditen pse Zaevi një partie të gjelbër i mundëson 500.000 euro për promovim gjoja përkujtim të MO që BDI e kthen para zgjedhjeve në Parti kuq e zi jo të të gjelbër as edhe europiane e kaltër…pra parti pa definicion orientues në Tetovë thuajn Kah fryen era ( kah janë paret) që më këtë uli edhe rejtingun e UÇK-së brenda kësaj partie

ndërsa edhe me video atëherë në brendi të lajmit

https://telegrami.mk/ripostim-artan-grubi-jam-i-bindur-se-regjistrimi-do-te-mbahet-ne-muajin-prill-january-22-2021-medial-mk-video/

por edhe sot me datë 10.08.2021 e njëjta retorikë

https://www.aktuale.mk/grubi-ska-asnje-arsye-qe-regjistrimi-te-shtyhe-serish-video/

Artan Grubi si duket nuk flet me Kryeministrin Zoran Zaevin ,ose nuk e lexon ,po ia rikujtojme deklaratën e Zaevit me 08.08.2021 para dy ditëve

https://zhurnal.mk/zaev-kufizime-nese-duam-regjistrim-dhe-zgjedhje/