Ripostim / Artan Grubi- Jam i bindur se regjistrimi do të mbahet në muajin prill.JANUARY 22, 2021 (video)

48

https://medial.mk/grubi-jam-i-bindur-se-regjistrimi-do-te-mbahet-ne-muajin-prill/

https://www.koha.mk/grubi-jam-i-bindur-se-regjistrimi-do-te-mbahet-ne-muajin-prill/

https://top24.mk/grubi-jam-i-bindur-se-regjistrimi-do-te-mbahet-ne-muajin-prill-2/

Jam i bindur se regjistrimi do të zbatohet në muajin prill të këtij viti, deklaroi sot në konferencë për shtyp zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi.

Grubi duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve lidhur me paralajmërimin e zëvendësdrejtorit të Entit shtetëror për statistikë, Ilmi Selami se është e mundur që regjistrimit të shtyhet për shkak të pandemisë, tha se ky nuk është qëndrimi i tij, por qëndrim i BDI-së dhe i Qeverisë.

“Regjistrimi është proces të cilin e fillim që vitin e kaluar dhe duhet të mbahet sivjet. ka pasur mbështetje absolute nga ana e dy partive bartëse të koalicionit BDI dhe LSDM, por e dini pandeminë, mbajtjen e zgjedhjeve e kanë shtyrë dhe unë jam i bindur de ky është qëndrim edhe i partisë të cilën e përfaqësoj dhe i Qeverisë pjesë e të cilit kam se regjistrimi do të mbahet në prill të vitit 2021 dhe nuk pres kurrfarë problemi, por pres që të gjithë qytetarët të regjistrohen”, tha Grubi në konferencë për shtyp.