Ura në Meksikë shembet gjatë ceremonisë së hapjes së saj, kryebashkiaku dhe të ftuarit përfundojnë në lumë ( video)

61

Kryetari i bashkisë së qytetit meksikan të Cuernavaca po inauguronte me krenari një urë mbi një përrua të martën kur ura u shemb, duke bërë që ai dhe shumë të tjerë të bien në një kanal.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, ura e bërë me dërrasa dhe zinxhirë metalikë ishte rimodeluar së fundmi.

Qeveria e qytetit të Cuernavaca tha në një deklaratë se katër anëtarë të këshillit të qytetit, dy zyrtarë të tjerë të qytetit dhe një reporter lokal u lënduan dhe u desh të nxirren me barela nga gryka dhe u dërguan në spitalet lokale.