UNICEF rekomandon si të mbroheni nga Korona virusi (FOTO)

250

Lexoni dhe zbatoni rekomandimet e mëposhtme. Kjo është mënyra më e mire, sipas UNICEF, për tu mbrojtur nga Korona virusi. Këtë lajm me rekomandime shpërndajeni edhe miqve tuaj për të penguar shpërndarjen e kësaj sëmundje që ka marë hov kryesisht për shkak të mosrespektimit të masave të duhura.