Top -lajm / SHBA lehtëson masat e karantinës më 1 maj?

228

Administrata e presidentit Donald Trump parashikon 1 majin si datën kur masat karantinë të vendosura në të gjithë SHBA do të lehtësohen.

Kjo u tha sot nga njeriu i parë i Administratës amerikane të ushqimit dhe barnave, Stephen Hahn, i cili paralajmëroi, megjithatë, se ishte shumë herët për të vlerësuar se kjo do të ndodhë në të vërtetë deri atëherë.

“Ne e shohim dritën në fund të tunelit,” tha Hahn për televizionin ABC.

Sipas Reuters, ai vuri në dukje se ekzistojnë një sërë faktorësh që duhet të merren parasysh për të përcaktuar përfundimisht se kur është e sigurt të hiqen masat kufizuese.