Teuta Arifi në Tetovë dhe Fatmir Dehari në Kërçovë për hatër të votave të LSDM-së shkelin Kushtetutën e RMV-së

244

lajmi interaktiv

Se pushteti dhe ushtrimi i pushtetit është mollë që nuk kapërdihet tregojn dy rastet e dy kryetarëve të komunave të Tetovës Teuta Arifi dhe Fatmir Dehari Kërçovës të dy nga BDI .Dy mandate pushtet njëra Teuta Arifi 9 vite (Zaevi i dha bakshish mbi 6 muaj plus me shtyerjen e zgjedhjeve 2017 )dhe Fatmir Dehari në Kërçovë dhe përveç punëve të veta dhe oligarkëve partiak tek-tuk ,nuk u morën me punët madhore përmirsimin e standardit për jetesë dhe infrastrukturën e votuesve të tyre .Tash telashe …kërkojnë dhe do e marin mandatin e tretë …por a do u del në ndihmë Zaevi për mandat të tretë …sipas gjitha gjasave po …se tek punët edhe të LSDM-së në Tetovë dhe në Kërçovë duhet të sosen …takimi i Zaevit me Ali Ahmetin dha rezultate..

të dy kandidatët e BDI të afërta me LSDM Teuta Arifi dhe Fatmir Dehari morën bekimin për ndihmë nga Zaevi edhe për vota të bashkëqytetarëve tanë maqedonasit në raundin e dytë …por në prapavijë Zaevi edhe pse e di se shkelet Kushtetuta …ua nguliti aspektin fetar të kërkesave …shkojmë me lajmin që thotë

linku https://tetovoinfo.mk/%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%be%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b3%d1%80%d0%be%d0%b1%d0%b8%d1%88%d1%82%d0%b0-%d0%b8-%d0%ba%d0%b0%d0%bf%d0%b5%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b2%d0%be/

a shkelet Kushtetuta aktuale RMV… PO

dhe kur dihet se

atëherë shteti kur investon shkelet Kushtetuta

pra vetëm mund të mer mendim pozitiv nga Komisioni Republikan ndërfetar për investime jo shtetrore

I njëjti skenar dhe gjithë ato që u shfaqën më lartë për komunën e Tetovës vlejnë edhe për Kërçovën dhe Fatmir Deharin…pra dy kryetarët për tua bërë qejfin LSDM shkelën Kushtetutën bile AntiKorrupsioni duhet të shohë investimin e TAV-it në Kërçovë

si antikushtetues kur dihet se Maqedonia është shtet sekular dhe nuk favorizon asnjë fe faktet më poshtë te linku

https://zhurnal.mk/kercova-do-te-behet-me-shesh-te-ri-te-qytetit-dhe-me-kishez-te-re-nga-programi-i-tav-it/