VMRO-DPMNE pajtohet që zgjedhjet të mbahen më 17 tetor

35

Për VMRO-DPMNE opozitare, 17 tetori është datë e pranueshme për zgjedhjet lokale në vjeshtë, sepse ajo datë është rënë dakord fillimisht.

Sipas tyre, të gjitha partitë parlamentare pajtohen me këtë vendim.

“Ne duhet të theksojmë se nuk ka nevojë për marrëveshje ndërpartiake, takime dhe negociata të tjera, sepse të gjithë siVMRO-DPMNE, LSDM dhe institucionet duhet të respektojnë vetëm ligjin, ndërsa ligji kërkon që 17 tetori të jetë data për zgjedhjet lokale”, tha Arsovski