Tetovë – Dega e BDI-së me aktivitet praktik-asfaltim të rrugës Shipkovicë-Brodec

204

Zemra dhe shtëpia e UÇK-së Shipkovica do kishte thënë Ali Ahmeti dhe fshatrat që gravitojnë në atë drejtim rrugor këtyre ditëve po bëhet me asfalt të ri.Dega e BDI-së Tetovë mbajti një përurim në Shipkovicë ku ishte i pranishëm edhe drejtori i Rrugëve Shtetërore të RMV-së Ejup Rustemi i cili nuk ka haruar rrënjët nga është nisur pra nga Dega e Tetovës -BDI,( e cila siç dihet sjell vetë në Pollog 60 % të votave të BDI -së në mënyrë gjenerale, në kthim të posteve nuk mer as 10% , për çdo cikël zgjedhor qoftë lokale ose parlamentare ,ndërsa VAKIA E ZOTIT (thënie gjakovarçe-ARTAN GRUBI si ZKPRMV e kujton vetëm kur vijnë zgjedhjet) për dallim nga të tjerët përfshirë edhe Teuta Arifin dhe pushtetarë tjerë jo nga Pollogu që i harojnë në promovime dhe vijnë e fotografohen për më tepër për promovim vetanak…e pritur …malsorët e mi thonë kalova lumin … pra set foto session pa rrënjët e tyre BDI Degën e Tetovës . Kjo është jeta …vetëm rrënja i di kah i shtrihen nëndegët …razbirash TRIO-ZAEV-GRUBI-TUTTI