Tetova / Faleminderit Ali Ahmeti për Teuta Arifin …xhi tët thaujm qetër…puna bërllog…bëllog … ?! Foto -lajm

60

lajmi interaktiv

Në kohë kampanje

Jegunovcë -qytet -zgjidhje për merak

====================================================

Tetovë -fshati më i madh në botë -një kënd u duhet njerëzve për shfrytzim plus fiton komuna qira, pse jo mund të përdoren për kafe-mat- limonadë+bozë deri sa të vije autobusi.. vetëshërbim …prej dje kështu duken pritjet për udhëtarët

====================================================

kështu dukej deri dje vendi i pritjes vendpritja e udhëtarëve …ngjyra e kuqe shumë i ngjan …pse i hoçët ?!—

==============================

uzurpim i trotuarit në Tetovë në kohën e kampanjës …e dijmë hapsirat janë dhënë më herët me qira …ku janë inspektoriatet të shohin kush i zen hapsirat publike dhe ngushton trotuaret që janë të mira të përgjithëshme jo të shëndrohet në të mira individuale

========================

bërlloke…bërlloke sot të fotografuara dhe kush e di kur të pastruara… sveti nikad

Enti për punsim i RMV -së, njësia rajonale Tetovë … sot jo për mbishkrimin …që është simpatik dhe më pëlqeu …mendoj se gjuha maqedonase atje ku është ndër 20 %popullatë jo shqiptare kështu duhet shkruar …por të mos punojë se nuk paska rrymë kjo më bëri përshtypje po ai fshatari që ka paguajtur transport dhe ka ardhur …ka humbur kohën…ditën…dhe punën si dhe lekët për vajtje -ardhje kush do ia kompenzojë ?!

FALEMINDERIT ALI AHMETI ….FALEMINDERIT TEUTA ARIFIN QË NA E POSTOVE PRAPË KRYETARE KOMUNE SE NUK KA LEZET KOMUNA PA TË ….