Mickoski nuk pranon që shkaku i zjarrit të jetë një kabllo ose një karikues telefoni

36

Si person, nuk do ta pranoj kurrë që vdekja e 14 personave në Tetovë mund të jetë faji i një kablloje ose karikuesi të telefonit të dikujt, pa qenë përgjegjës për mosfunksionimin e sistemit për të cilin ministri dhe zëvendësministri janë drejtpërdrejt përgjegjës për jetën të pacientëve në spital, reaguan.sonte presidenti i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski për vendimin e kryeministrit Zoran Zaev për të mos pranuar dorëheqjen e Venko Filipçe.

  • Zaev duhet të pushojë së shpresuari se ne do të besojmë në marrëzitë e tij që kanë një qëllim të qartë – për të fshehur fajin objektiv të tij dhe ministrave të tij. Kush e lejoi një instalim të tillë në spital dhe mungesën e zjarrfikësve? Kush lejoi shishe të rrezikshme oksigjeni në një spital të pasigurt? Kush i lejoi të afërmit e pacientëve dhe civilët e tjerë në spital? E kush tjetër përveç ministrit, zëvendësministrit dhe vetë qeveria është përgjegjëse për jetën e pacientëve.
    Tregojini publikut se Zaev dhe Ahmeti bashkërisht, si dhe për tenderët e tjerë, ranë dakord që askush të mos përgjigjet, thotë Mickoski.