Spitali modular në Gostivar përkohësisht do të mbyllet të premten

35

Në spitalin modular në Gostivar momentalisht janë hospitalizuar 3 pacientë me kovid, të cilët me siguri ditë lëshohen në shtëpi këtë javë, kurse objekti do të mbyllet përkohësisht. Situata rne korona virusin shënon stabilizim dhe kemi kapacitete të mjaftueshme për mjekim spitalor edhe pa spitalin modular, njoftoi dr. Ratko Naurnoski, udhëheqës i repartit infektiv në Gostivar.”Në spitalin modular momentalisht ka 3 pacientë të cilët janë më fotografi më të lehtë klinike, nuk kanë nevojë për oksigjen, planifikohet deri të premten të jenë të lëshuar dhe objekti përkohësisht të mbyllet. Raste më të rënda paraprake janë zhvendosur në repartin intern dhe nervor të cilët funksionojnë si kovid qendra. Shpresojmë se nuk do të ketë vala të reja, por nëqoftëse ndodh spitali rnodular do të aktivizohet përsëri”, tha dr. Naumoski.