Gjorçev: Zaev na uron për demokracinë? Autokrati i regjimit hibrid, në një vend “pjesërisht të lirë”

39

Kandidati me 99.9% na uron për demokracinë? Autokrati i regjimit hibrid, në një vend “pjesërisht të lirë”, shkruan Vlatko Gjorçevi në Facebook.

  • Burgjet janë plot me të burgosur politikë. Gjyqësori ishte i mbushur me përkrahës. Makso u përjashtua nga partia, Stojko u shkarkua.
    Lacardia. Ata mundën 1.000 me një grup “azhurnimi të anëtarësimit”. Plus 1,000 të vdekur nga Covid ndërsa luanin “normalitet” në zgjedhjet brenda partisë, në të cilat kandidati i vetëm Zoki fitoi 99.9%.
    Strumica është bërë një strehë për një grusht njerëzish, dhe tani ata po e bëjnë këtë me të gjithë Maqedoninë. Ne jemi bërë Zaevistan në kuptimin e plotë të fjalës.
    Dhe ai uron demokracinë?! Hapeni vendin, na gëlltisni nga turpi. Turp dhe turp. Pa turp, pa perde.
    Do të biesh nga pushteti, shkruan Gjorçevi.