Sot, me datë 20.09.2021 shoqata e tifozëve ”Ballistët” dhe ”Futsal Shkëndija” filluan me pastrimin e shtratit të lumit Shkumbin.

112

May be an image of body of water
May be an image of body of water
May be an image of 1 person, standing and outdoors
May be an image of 3 people, people standing, tree and outdoors
May be an image of outdoors
May be an image of body of water
May be an image of outdoors and tree
May be an image of 1 person, standing and body of water
May be an image of one or more people and body of water
May be an image of body of water