Shtabi i Krizave udhëzoi Komunën e Kumanovës që të sigurojë maska dhe shpërndarjen e tyre falas për qytetarët

179

Stafi i Krizave në Kumanovë udhëzoi Komunën që të sigurojë sasi shtesë të maska, të cilat përmes selisë do të shpërndahen falas për qytetarët në disa pika.Ky është një nga konkluzionet e seancës së sotme të shtabit, i cili rekomandoi që Komuna të sigurojë një numër shtesë të personave të punësuar nga administrata komunale, për nevojat e selisë që do të punojë në shpërndarjen e paketave ushqimore për kategoritë e prekshme nga qytetarët.Selia sot u bëri thirrje popullit të Kumanovës që të zbatojnë masat, rekomandimet e Qeverisë dhe Ministrisë së Shëndetësisë, të sillen me përgjegjësi ndaj vetvetes dhe të tjerëve.- Selia mbetet për të gjitha kërkesat, rekomandimet dhe sugjerimet e mëparshme drejtuar Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe të gjitha institucioneve dhe komisioneve të tjera shtetërore – thuhet në deklaratë. /MIA