Shpëtim Idrizi: Kjo është sjellja e etërve të kuq dhe bijëve të tyre me Çamërinë (film)

30

Kreu i Partiosë Drejtësi Integrim dhe Unitet, Shpëtim Idrizi ka rikthyer edhe njëherë në vëmendje të publikut siç e quan ai sjelljen e etërve të kuq dhe bijëve të tyre me Çamërinë.Përmes një vdieo të publikuar në Fascebook, Idrizi jep pamjet e dhunës së policisë gjatë protestave të ogranizuara nga PDIU, duke filluar që nga viti 1944 e deri në 2020.Postimi i plotëKjo është sjellja e etërve të kuq dhe bijëve të tyre me Çamërinë :1944

1960

2004

2017

2020

https://27.al/idrizi-kjo-eshte-sjellja-e-eterve-te-kuq-dhe-bijeve-te-tyre-me-camerine-film/?fbclid=IwAR16KPEXFNM8_-ysogPDUH3TEf_K3gbmGmD-ABUCuq_MuP6k0CUXc3AJARU