Albin Kurti video mesazh /Thirrje mërgatës shqiptare të Maqedonisë së Veriut për regjistrimin e popullsisë

38

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti i cili është edhe kandidat për kryeministër të Kosovës, ka ftuar diasporën e Maqedonisë së Veriut të regjistrohet.

“Për herë të parë mërgata jonë ka të drejtë që regjistrimin ta bëjë nga vendi ku jeton, pa qenë e detyruar si deri më tani që ta marrë gjithë atë rrugë dhe të vijë në vendlindje”, tha Kurti,