Shoqata Pellazgët nga Tetova pjesë e organizimit “Dita e plisit të Bardhë” që u mbajtë në Tiranë

39

Shoqata për Shkencë dhe Kulturë “Pellazgët” ishte pjesë e organizimit të “Ditës së Plisit të Bardhë” në Tiranë