Resnja për herë të parë me udhëheqës Shqiptarë në njësinë rajonale të librave amë

36

Me autorizim të drejtorit Emir Sulejmani Resnja nga sot do të ketë udhëheqës shqiptarë në njësinë rajonale të librave amë. Nëpërmes një Postimi në rrjetet sociale tani më i emëruar udhëheqës Mustafa Medini ka falemenderuar drejtorin e përgjithshëm të librave amë Emir Sulejmani për këtë hap gjigant duke potencuar se deri më tani Resnja asnjëherë nuk ka pasur udhëheqë shqiptarë një njësinë rajonale të kësaj drejtorie.Sulejmani erdhi javë më parë në krye të kësaj drejtorie si kuadër i ri i BDI-së dhe një paralajmërim edhe nga vetë kryetari i kësaj partie Ali Ahmeti i cili edhe para qeverisë së re kishte deklaruar se në rifreskimin e kabinetit qeveritar vendin e parë do ta kenë të rinjtë e kësaj partie.TS