Ramiz Merko: Kritikat e UNESCO-s janë absurde

25

Nëse shkatërroj platformat në Radozhda, është sikur kam shkatërruar tërë fshatin dhe jetën e njerëzve të Radozhdës, thotë në një intervistë për “TV24”, kryetari i Komunës së Strugës, Ramiz Merko.

“Nëse gjeni objekte të ndërtimit të fortë, të cilat janë ndërtime pa leje, unë do të mbaj përgjegjësinë”, thotë Merko.

Ai thotë se kritikat nga UNESCO janë absurde, ai pretendon se po drejton komunën në drejtimin e duhur.

Ai po pret një “amin” nga BDI për të kandiduar për një mandat të ri të katërt si kryetar i komunës