Qeveria /Fërçkoski Ambasador i Maqedonisë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

55

Ish Ministri i Brendshëm dhe Punëve të Jashtme Ljubomir Fërçkovski është zgjedhja më e re e Qeverisë si Ambasadori i Maqedonisë në Uashington. Tani pritet një përgjigje nga Shtetet e Bashkuara, njoftoi Nezavisen.

Maqedonia nuk ka pasur një ambasador në Uashington për më shumë se tre vjet, pasi skadoi mandati i ambasadorit të fundit Vasko Naumovski.