PRISHTINË / Populli i Facebook-ut Kosovar tha se po del në protesta masive: Del veç njëri me tirqe

107

Megjithëse ishte paralajmëruar protestë massive kundër masave qeveritare anti-covid, ka dështuar protesta.

Sipas fotografive që i transmetojnë mediat kosovare, ose në fakt, sipas fotografisë, në protestë ka qenë vetëm NJË qytetar dhe disa gazetarë për ta përcjellur protestën e tij.

Ne pyesim, se a kanë qenë – të paktën – organizatorët diku në këtë protestë?

Nuk e dimë.

Përkundër kësaj, masat e qeverisë kundër – koronavirusit, kanë hyrë sot ne fuqi dhe në disa komuna me numër të lartë të të infektuarish, aplikohet ora policore nga ora 19:00./Periskopi