Përleshje në burgun e Kumanovës, plagosen 4 persona.

22

Katër persona janë plagosur ditën e djeshme në burgun e Kumanovës në Maqedoni, pas një përleshje mes të burgosurve.

Mediat maqedonase raportojnë se në përleshje u përfshinë 8 persona por 4 nga ata u lënduan pasi njëri nga të burgosurit i plagosi me një mjet të mrehtë, duke përfshirë edhe një oficer burgu.

“Dje në orën 14:35 në SPB Kumanovë u raportua se në burgun në K’shanje u zhvillua një përleshje fizike midis tetë personave, katër prej të cilëve u plagosën me një send të mprehtë, përfshirë një oficer burgu” njofton SPB Kumanovë.

https://albeu.com/lajme/perleshje-ne-burgun-e-kumanoves-plagosen-4-persona-dhe-nje-oficer-burgu/86869/