Orbani, Amerikës: Më shumë Chuck Norris-a, e më pak Drag Queens

24

Kryeministri hungarez, Viktor Orban, ka mbajtur një fjalim të enjten në Dallas, Teksas të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në kuadër të Konferencës për Veprim Politik Konservativ.

Ai gjatë fjalimit e ka sulmuar qeverinë aktuale ameirkane, dhe i ka quajtur idiotë ata që e quajnë racist të parin e Hungarisë.

“Ne duhet t’i rikthejmë institucionet në Uashington dhe Bruksel. Ne duhet t’i koordinojmë lëvizjet e trupave tanë, sepse po përballemi me të njëjtën sfidë”, ka thënë Orban.

“I keni dy vjet për t’u bërë gati”, ka shtuar ai duke iu referuar zgjedhjeve.

“Më pak drag queens, e më shumë Chuck Norris-a”.