NPK TETOVA / PËRFUNDON ME SUKSESE SANIMI I DEFEKTIT NË LINJËN E LESHNICËS

41

Pas një pune intensive disa ditore punëtorë të ndërmarjes nga Ujësjellësi dhe Kanalizimi kanë arritur të rregullojnë defektin duke vendosur gyp fi-500 prej 60m, i cili si rezultat i rrëshqitjes së dheut ishte dëmtuar, duke marrë parasysh terrenin e papërshtatshëm dhe sasinë e borës. Ju falemnderojmë për mirëkuptimin! Me respekt. NPK TETOVA Tetovë

May be an image of tree and outdoors
May be an image of 2 people and outdoors