Nikolloski-VMRO-DPMNE : Zoran Zaevi është i izoluar nga bashkësia ndërkombëtare (video)

65

Në profilin e tij në Facebook, nënkryetari i VMRO-DPMNE, Aleksandar Nikolloski, postoi një video nga paraqitja e djeshme në “Alsat”. Nikolloski pretendon se çështja Reket, si dhe përfshirja e Zaev në të, është arsyeja kryesore pse Zoran Zaev është i izoluar ndërkombëtarisht.

  • Zaev ngulmon me këmbëngulje të përgjigjet në publik kur për herë të fundit kishte një takim zyrtar me një vizitë zyrtare me një kryeministër ose president, kur hera e fundit ka ndodhur me një kryeministër ose president të një vendi anëtar të Bashkimit Evropian? SHENGJON P ANRGJIGJEN. Unë jap përgjigjen, dhe kjo është përpara çështjes “RACKET”. Dhe tani pyetja është shtruar në mënyrë legjitime, pse pas kësaj lidhje nuk ka asnjë kryeministër apo president i cili dëshiron të takohet me ZAEV, theksoi Nikolloski.