Nikolloski -VMRO-DPMNE / Me pasaporta maqedonase vriteshin njerëz dhe Droga transportohej.(video)

56

Nënkryetari i VMRO-DPMNE, Aleksandar Nikolloski tregon se afera “mafioze”, në të cilën u lëshuan pasaporta maqedonase të kriminelëve nga e gjithë Evropa, është çështja më e madhe kriminale në historinë e Maqedonisë.Me pasaporta maqedonase vriteshin njerëz dhe Droga transportohej.Afera me pasaportat nuk krahasohet me asgjë tjetër dhe është afera më e madhe në historinë e Republikës së Maqedonisë, kështu që udhëheqja e VMRO-DPMNE kërcnime për jetë – njoftoi Nikolloski.