Nesër mbrëma, votë mosbesimi ndaj qeverisë bullgare, Petkovi ka plan B

40

Mbledhja përfundimtare do të mbahet nga të dërguarit nesër në orën 19:10 kur është caktuar votimi, të cilët do të kenë një tjetër të dielë për të siguruar shumicën në Kuvend, i cili do të funksionojë me ndihmën e të dërguarve të pavarur.

“Në lidhje me votën e nesërme të mosbesimit, shpresoj që të mos kalojë. Nëse ai kalon, është thjesht një kontroll. Pastaj na vjen mandati i parë, kemi edhe shtatë ditë për të biseduar me të dërguar, sidomos nga “Ka një popull të tillë”, ku ka njerëz që hezitojnë. “Pllani B është vetëm mandati ynë i parë dhe ne duhet t’i përdorim këto ditë për të vazhduar me iniciativën e fortë që ky parlament të mund të qeveriset dhe të ketë një shumicë të dërguarish të pavarur,” tha Petkov.